mandag den 18. februar 2013

Hjemmelavet müsli

Nå det er ved at være længe siden jeg har fået opdateret bloggen. Men mit liv flyver simpelthen for, og jeg forsøger at halse efter ;)
Der er både travlt på arbejde, med mit zoneterapi, og med Carlo ikke mindst, som tager oceaner af tid med hundetræning, gåture, hundeskoven, og aktivering. Den er virkelig en aktiv hund :) meget mere end Ludvig var.
Men den skal nok blive en rigtig god hund, og jeg er sikker på at det godt kan betale sig at investere så meget tid i den nu :)

Desuden er jeg også begyndt at bruge mit fitness rigtig meget. Jeg har fundet mig en super træningsmakker og det er bare så fedt.
Vi er gode til at presse hinanden, og sørger for vi kommer afsted :)
Så nu står den på træning mindst 3-5 gange om ugen, og det er vidst mere end jeg nogensinde før har præsteret ;) og så har vi endda gjort det i en hel måned nu.
Synes faktisk vi er lidt seje :)

Nå nu til opskriften på müsli. Mængderne har jeg ikke helt, for tog det bare lidt på slump. Men det passer ned i mit glas på ca. 1 liter.



Ingredienser:
Sesamfrø
Hørfrø
Chiafrø
Solsikkekerner
Kokosflager
En stor klat smør
1 1/2 tsk kanel
1 tsk vaniljepulver
2 spsk sukrin
2 spsk kokospalmesukker

Smøren smeltes og alle ingredienserne ristes sammen på panden i 10-15 minutter. Det er vigtigt at panden ikke er alt for varm, for så ødelægger man alle de gode olier i frøene.

Da jeg alligevel havde haft gang i ovnen. Så bredte jeg müslien ud på en bageplade og lod den stå derinde på eftervarmen og tørre. Men tror nu ikke det er nødvendigt.



Opbevares i en glas med tætsluttende låg.